Brevet fra Felix i Right to Sights fotballag

Posted on Posted in Norway Cup 2016, Nyheter

En av guttene på Right to Sights fotballag i 2016, Felix Bahati, skrev en skoleoppgave om hva han hadde opplevd i Norge. Den vil vi dele her.

En reise til Norge

“Først vil jeg benytte anledningen til å takke organisasjonen Right to Sight som gjorde det mulig for meg å reise til Norge. Det gjorde meg så stolt. Jeg fikk mitt eget pass, noe som jeg aldri trodde jeg skulle få. Jeg fikk være med på mange aktiviteter, som svømming, båtrace, fotball, sykling og mye annet. Aktivitetene var så morsomme at jeg ønsker at jeg kunne være med på dem daglig. Jeg hadde ikke lyst til å reise tilbake til mitt land, men bli i Norge. Men på grunn av ordtaket som sier «øst eller vest, hjemme er best», jeg bestemte meg for å dra tilbake!

Jeg fikk mange gaver fra Right to Sight, gaver jeg aldri før har fått. Selv ikke mine foreldre har hatt råd til slike. Jeg følte meg som en betydningsfull person, og ikke minst som en rik person. Jeg føler meg så takknemlig overfor organisasjonen og alt de har gjort for meg, og vil gjerne besøke Norge igjen”.

Right to Sights fotballag. Felix er nr. 4 fra venstre.
Right to Sights fotballag. Felix er nr. 4 fra venstre.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *