Fikk sparken på grunn av dårlig syn

Øyeoperasjonen til Oumarou Garlam ga ham muligheten til å få igjen jobben som sikkerhetsvakt.

Oumarou Garlam kom til Acha Douala sykehus i Kamerun med alvorlig svekket syn. Årsaken var at han hadde grå stær på begge øyne. Synet hans var blitt gradvis svekket i løpet av de siste 3 årene, og nå nylig var synet blitt så dårlig at han hadde mistet jobben som sikkerhetsvakt. Som en følge av dette hadde han og familien måttet flytte fra hjemmet sitt i Douala. Kone og barn hadde flyttet til en annen by, fem timer nord for Douala, hvor boutgiftene var lavere, mens Oumarou Garlam ble igjen i Douala i håp om å finne en jobb som ville gjøre det mulig for familien å gjenforenes igjen.

Ved Acha Douala sykehus opererte Dr. Patel begge Oumarou Garlams øyne. Han fjernet de grå stær-angrepne øyelinsene og erstattet dem med kunstige linser som gjenopprettet Garlams syn 100%.

Oumarou Garlam var først ute av stand til å fatte det som var skjedd. Deretter klarte han ikke å slutte å smile. Når han endelig klarte å ta det fantastiske resultatet av operasjonen innover seg, fortalte han at han ville ta kontakt med sin tidligere arbeidsgiver og fortelle at han nå kunne se perfekt og dermed ikke ville ha noen problemer med jobben som sikkerhetsvakt lenger. Så snart Oumarou Garlam var i jobb igjen, ville han sørge for at kone og barn kunne flytte tilbake til Douala. Han gledet seg enormt til å se igjen de fire barna som han ikke hadde sett på over 3 måneder.

Les også